Categorías
Sin categoría

Montmeló recolça els autònoms i emprenedors

Conveni amb la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors

La Junta de Govern Local de 17 de març va aprovar la signatura d'un conveni amb la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE) que es va formalitzar el passat dimarts 22 de març a l'Ajuntament de Montmelóque s'ha fet avui dimarts 22 de març a l'Ajuntament de Montmeló.

La UATAE és una organització nacional que actua com a estructura representativa dels professionals i treballadors autònoms pertanyents a les associacions i entitats associades o vinculades a aquesta. El seu objectiu és aconseguir una unió d'acció i coordinació eficaç en la defensa dels interessos principalment socioeconòmics i professionals comuns, així com actuar amb caràcter consultiu i reivindicatiu davant les administracions.

Entre els programes i projectes que desenvolupa UATAE, l'Ajuntament de Montmeló té interès a col·laborar en aquells que es dediquin principalment als següents apartats, sense que això signifiqui l'exclusió d'altres que actualment o en el futur pot desenvolupar UATAE.

  1. Plans d'assessorament a l'autoocupació i autònoms.
  2. Formació per a l'autoocupació i autònoms.
  3. Plans de finançament i microcrèdits per a l'autoocupació i autònoms.

En la fotografia adjunta, Luís Farré, representant de la UATAE, l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pere Rodríguez.

Blog de Pere Rodriguez