DERBI: una deslocalització dolorosa i injusta

Ahir dimecres, una representació del grup parlamentari del PSC al Parlament va visitar les instal·lacions de DERBI per a reunir-se amb el Comité d’Empresa.

I dissabte es celebrava un Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Martorelles de suport a la continuïtat de la factoria DERBI a Martorelles així com de suport als seus treballadors i treballadores, al que van assistir, entre altres alcaldes de la comarca, l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil. Cal recordar que la vinculació de Montmeló amb DERBI vé de molt lluny i que són molts els ciutadans del nostre poble que hi treballen o hi han treballat. Aquí podeu trobar el text de la moció que s’hi va aprovar, i algunes notícies dels mitjans comarcals:

Noticia El 9 Nou
Noticia Vallès Visió (minut 9:44)
Noticia del Contrapunt
 
Ahir Jordi Terrades, diputat del PSC al Parlament demanava una «actitud proactiva, responsable i compromesa amb el sector industrial del país«. I ho feia perquè és sorprenent, si no indignant, que quan el PSC era responsable de Treball al govern de la Generalitat, CiU critiqués Montilla per anar al Japó a entrevistar-se amb Nissan (i veiem-ne els resultats) i que ara Artur Mas no sigui capaç de desplaçar-se a Itàlia per entrevistar-se amb els responsables de Piaggio.

Deia Terrades que “el President Artur Mas no ha fet cap gest perquè un sector amb passat i present tingui garantit el futur a Catalunya. No entenem la passivitat del Govern davant la constant deslocalització d’empreses que formen part del teixit industrial del país i que, a més, han demostrat ser rendibles”.

Blog de Pere Rodriguez