L’atur baixa a Montmeló per tercer mes consecutiu

Amb alegria vam comprobar ahir que les dades d’atur a Montmeló han baixat per tercer mes consecutiu.

Sembla que els sostres en nombre d’aturats han quedat enrera i comencem a veure com mes rera mes els famosos «brotes verdes» van tenint un reflex en creació de llocs de treball.

En aquesta primera gràfica es pot apreciar com portem 4 mesos que, especialment l’atur masculí ha baixat progressivament. L’atur femení, en canvi, està trigant més a notar el descens i no és fins al març que es produeix la primera baixada després de tres messos de contínua pujada. Grafica recuperació treball

D’entrada cal dir que a Montmeló la celebració del Gran Premi de F1 ha hagut de tenir un impacte que s’ha de tenir en compte. Això explicaria una baixada més pronunciada al Maig que en els mesos anteriors, però, la tendència a la baixa es consolida.

El nombre d’homes aturats al Maig de 2010 és pràcticament el mateix que el que teniem a Maig 2009. En el cas de les dones, però, és encara superior i no tornem a veure una xifra com la del present mes de maig fins a desembre de 2009.

Bones noticies, doncs. A veure si es confirmen al mes de Juny.


Del.icio.us :

Blog de Pere Rodriguez