Categorías
Sin categoría

L’Hospital de Mollet tindrà una unitat especialitzada en fibromiàlgia

Noticia apareguda al 9 Nou

Avancem en el reconeixement i tractament de la Fibromialgia.

L’Hospital de Mollet tindrà una unitat especialitzada en fibromiàlgia

v_8914.jpg

Les obres del nou hospital de Mollet encaren les últimes fases (Núria Tarrés)

L’Hospital de Mollet tindrà, a partir d’aquest mes de juny, una de les 13 noves unitats de fibromiàlgia i fatiga crònica que Salut implantarà a Catalunya. La unitat donarà servei a tota la comarca i treballarà en estreta col·laboració amb els centres d’atenció primària, l’Hospital de Sant Celoni i, sobretot, l’Hospital de Granollers.

El nou servei serà «un al·licient més» per l’Hospital de Mollet, juntament amb l’estrena de les noves instal·lacions l’any que ve, explica Aurora Dueñas, directora del sector sanitari Vallès Oriental i Maresme del Departament de Salut. «Mollet pot assumir perfectament aquest servei. A més, creiem que és bo no concentrar serveis en els hospital de referència comarcal, com el de Granollers», apunta.

L’equip que atendrà els casos de fibromiàlgia a Mollet serà format per un reumatòleg i el suport d’infermeria, salut mental (psiquiatra i psicòleg) i rehabilitació (un metge rehabilitador i un fisioterapeuta de referència). El pes de l’equip que es farà càrrec dels pacients amb fatiga crònica recaurà, en canvi, en les mans d’un metge internista.

Blog de Pere Rodriguez