Categorías
Activitat Municipal Montmeló

L’Ajuntament edita una nova Guia d’empreses i comerços a Montmeló

101210_guia_d_empreses.jpgJa feia un parell o tres d’anys que no s’havia actualitzat la guia de comerços i empreses de Montmeló.

A més, mai fins ara haviem recollit a cap publicació tots els comerciants del Mercat Setmanal i un llistat exhaustiu de les empreses de Montmeló dels diferents polígons. És per això que des de fa molt de temps s’ha estat treballant en l’elaboració d’aquesta guia, la qual hem penjat també al web municipal, per afavorir la presència a internet d’aquestes empreses.

Hi podeu accedir des d’aquest link. i igualment s’ha fet una edició que s’està repartint durant totes aquestes festes de Nadal a tots els equipaments públics i comerços del municipi.

En uns moments econòmicament complicats com els que estem vivint ens ha semblat, a més, molt convenient de renovar el missatge de confiança amb les nostres empreses, les que tenim al costat de casa. Ja que precisament perquè són al costat de casa i ens trobem al poble tot l’any, són les que millor ens coneixen i més miraran per nosaltres, particularment en una situació de crisi.

El comerç de proximitat està tot l’any al nostre costat. Els comerciants són els nostres veins i per tant són els primers interessats a que el servei que ofereixen als seus clients i veins sigui el millor i per això, comprar als comerços de Montmeló és comprar amb confiança i sabent que allò que comprem ho fem amb la garantia que qui ens ho està venent hi posa el seu prestigi personal en la venta.

Vaja, no sé si cal que us ho digui… aquest Nadal, compreu a Montmeló!

Blog de Pere Rodriguez