Categorías
Sin categoría

El Circuit de Catalunya manté el patrocini de programacions de Granollers

De la mateixa manera que a Granollers, el Circuit colabora amb la organització de diverses activitats a Montmeló, mitjançant el patrocini, que és la forma que ells han escollit.

Igualment són vàries les entitats del municipi que reben ajuda per part del Circuit a l’hora de desenvolupar la seva activitat ordinària.

Convé que això també sigui conegut.

Noticia apareguda a El 9 Nou recentment.

El Circuit de Catalunya manté el patrocini de programacions de Granollers

Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i Ramon Praderas, director general del Circuit de Catalunya, han signat aquest dimarts un conveni per continuar col•laborant en la promoció i el foment d’activitats culturals i socials a la ciutat durant els pròxims tres anys. Aquesta col•laboració es mantindrà en forma de patrocini. Per tant, Circuits de Catalunya, SL, es compromet a mantenir el seu suport econòmic a diverses programacions municipals.

De moment, pel que resta de 2009, aquesta empresa, que integra el circuit permanent de velocitat, s’ha compromès amb l’Ajuntament de Granollers a patrocinar la programació estable del Teatre Auditori de Granollers i la programació esportiva municipal, com ja va fer amb les passades Festes de l’Ascensió de Granollers. A partir d’ara i en el marc d’aquest nou conveni de col•laboració, ambdues parts pactaran -cada any, i fins al 2012- les programacions municipals, culturals i socials que comptaran amb aquest patrocini.

Aquest conveni entre l’Ajuntament de Granollers i Circuits de Catalunya, SL, que integra un ens participatiu en activitats esportives, culturals i socials, serà vigent fins al 31 de desembre de 2012.

Blog de Pere Rodriguez