Categorías
Sin categoría

Candidat a les eleccions del 2019

Avui he estat escollit pels meus companys de l’Agrupació del PSC de Montmeló com a candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals del 2019.

Assemblea del 07/07/2018
Assemblea del 07/07/2018

A més, a partir del proper 21 de Juliol, si la majoria del plenari em dona la confiança, ocuparé l’alcaldia fins al final de la legislatura, en haver anunciat Antoni Guil que renunciarà al càrrec d’alcalde el proper dia 14 de Juliol.

En Toni ha fet una magnífica feina al capdavant de l’Ajuntament en els últims 8 anys, comandant un equip de regidors i regidores del PSC que van merèixer la confiança majoritària dels montmelonins i montmelonines a les eleccions de 2011 i de 2015.

Avui, en una emotiva assemblea, els companys i companyes del partit li hem agraït la bona feina feta.

Entomo aquest repte amb molta il·lusió. La il·lusió del noi del Sant Crist que ara tindrà la oportunitat de treballar al servei del seu poble des de l’alcaldia del seu poble de sempre.

Es un día molt emotiu, per a mi i per a la meva família. Especialment quan avui fa exactament 13 anys que la Begonya i jo ens vam dir el «sí vull».

Comença un any intens, ple de treball, de contacte amb els meus veïns i veïnes. De molt escoltar i molt aprendre i de deixar-me la pell per projectar al futur el projecte transformador del PSC, que ha fet de Montmeló el poble modern i renovat que avui és.

Som-hi!!