Categorías
Sin categoría

I Mostra gastronòmica de tomàquets

 Ahir a la tarda, al Restaurant Can Major de Montmeló es va presentar la I Mostra Gastronòmica de varietats antigues de tomàquet del Vallès Oriental.

La Mostra es va presentar amb un tast de tomàquets de les principals varietats recuperades, un tast amb un presentador i conductor de luxe, com és en Pep Salsetes.

Especial éxit va tenir la varietat Cor de Bou,q eu podeu veure en el catàleg que tot seguit adjunto.

Triptic Varietats Antigues de Tomàquets del Vallès Oriental

Des de fa alguns anys el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha apostat per apropar els productes de qualitat que es produeixen a la nostra comarca als seus consumidors més propers.

L’objectiu no és altre que el de contribuir a una alimentació més saludable i sostenible i a la generació d’activitat econòmica no deslocalitzable al territori.

Per això és molt destacable que en aquesta I Mostra participin més de 30 restaurants i que ja siguin més de 19 els productors que han apostat per aquestes varietats recuperades.

Cal agrair, igualment, la participació del Convivium Slow Food del Vallès Oriental, així com el Gremi d’Hosteleria del Vallès Oriental, sense els quals no haguès estat possible aquesta campanya. 

Especial menció mereix, tammateix l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, que des de la seva primera edició acull la Fira del tomàquet del Vallès Oriental, i que enguany també en serà l’amfitrió.

Gaudiu dels tomàquets, que amb aquestes calors, venen molt de gust!!

Blog de Pere Rodriguez