Categorías
Sin categoría

Montmelonins amb empenta (II)

En Lluis Serra, propietari i alma mater de Bricmania, acostuma a dir que si no fos per la web, la seva petita ferreteria de poble, probablement ja hauria tancat.
Amb modèstia sempre diu que ell no es considera cap cas d'èxit, però la veritat és que el què ha aconseguit fer de la petita tenda de ferreteria del C/ Timbaler del Bruc és digne d'elogi i admiració.

Amb en Lluís ens uneix una bona relació d'amistat des de ja fa alguns anys. Disfrutem de la conversa i tenim un sentit de l'humor molt semblant que ens fa veure la vida de forma bastant similar.
També ens uneix la passió per la tecnologia i la clara concepció que el món ha canviat de manera definitiva amb la introducció de les tecnologies i que els negocis i les persones més val que s'hi adaptin per tal de sobreviure i tirar endavant.

Però en Lluís no ha tingut prou amb adaptar-se, sinó que ha anat molt més enllà i avui podem dir que tenim a Montmeló, m'atreviria a dir, la insígnia del comerç electrònic en el món de la ferreteria a Espanya.

D'en Lluís hi ha moltes coses que m'agraden. Una d'elles és l'optimisme i l'empenta amb la què es planta davant les dificultats (que en té, com tothom), front a altres que no fan sinó lamentar-se de coses que, al cap i a la fi, no poden solucionar. "El sol surt cada dia per a tothom", hem comentat moltes vegades.

Una altra de les coses que m'agraden és la seva capacitat per a crear, motivar i coordinar bons equips de feina. Darrera Bricmania hi ha un bon grapat de gent, alguns dels quals també conec, que expliquen que un projecte com aquest tiri endavant.

No us perdeu la seva web: http://www.bricmania.com 

I també un parell d'articles de premsa que recentment li han escrit a La Vanguardia.

http://blogs.lavanguardia.com/los-nombres-y-las-cosas/2011/09/18/el-ferretero-abducido-por-la-red/

http://www.lavanguardia.com/economia/20110911/54213631273/antes-y-despues-en-el-comercio-electronico.html

N'hi ha molts més, també a revistes especialitzades, tant del sector de la ferreteria com del comerç el·lectrònic

Blog de Pere Rodriguez