Categorías
Activitat Municipal Montmeló

Nova iniciativa a l’Ajuntament: «Digues-ho a l’Alcalde»

Reunions a les tantes de la tarda o de la nit; Cafés i cafés per tota la geografia de bars de Montmeló; Reunions de despatx i de cantonada; Visites als equipaments diumenges, festius i quan toqui; l’Alcalde i els regidors sabem que aquesta és la nostra feina i molts ciutadans ho saben i utilitzen aquestes vies per a contactar-nos i explicar-nos les coses que els preocupen, allò que pensen. I nosaltres els ho agraïm, perquè aquest contacte és indispensable per a nosaltres.

Però som molt conscients que dels 9.000 habitants de Montmeló n’hi ha molts amb els qui no tenim contacte més o menys habituals, bé perquè no participen en la vida associativa del poble, bé perquè no són usuaris d’equipaments… per moltes raons. Molta gent a Montmeló treballa fora del municipi. Marxa a la feina pel matí i torna a casa a la tarda, just el temps per estar amb la seva família i preparar-se per a la feina del dia següent. I no es poden permetre (o com a mínim els resulta una molèstia) haver de deixar la seva feina per a demanar hora amb l’alcalde o amb els regidors. I també tenen coses a dir i volen ser escoltats.

Per a tots aquests hem volgut posar un horari estable d’atenció per part de l’Alcalde en dissabte. D’entrada, un dissabte al mes, però si cal, s’ampliarà.

Només caldrà trucar al 935720540 i demanar hora.

Blog de Pere Rodriguez