Categorías
Sin categoría

Montmeló participa en el projecte de creació d’una plataforma electrònica de tràmits per a empreses

Ahir vam presentar a Mollet del Vallès el projecte de creació d’una plataforma electrònica de serveis per a empreses del què Montmeló en forma part activa.

Aquest projecte, finançat amb fons FEDER, té 3 objectius principals:

  1. Oferir serveis en línia que retornin en benefici dels empresaris ajudant-los a guanyar en eficiència i eficàcia i l’expansió i internacionalització dels seus negocis.
  2. Apropar l’Ajuntament i l’administració pública en general a les empreses dels municipis, per mitjà d’una plataforma tecnològica de serveis de negoci a empreses.
  3. Apropar els beneficis que les TIC poden aportar a l’empresa mitjançant programes de formació relacionats: accions presencials i virtuals.

Els ajuntaments que participen en aquest projecte són Mollet del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Montornès del Vallès, Montmeló i Polinyà.

A més, aquest projecte compta amb el recolçament de la Cambra de Comerç de Barcelona, l’Associació d’industrials del Baix Vallès, la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, Camerdata, Camerfirma i FirmaProfesional.

Per a les empreses la posada en marxa d’aquest portal significarà potenciar les seves capacitats de comerç electrònic, poder cercar nous clients i proveïdors, relacionar-se amb les administracions locals 24hores al dia 7 dies a la setmana.

Blog de Pere Rodriguez